Το πρόσωπο πίσω από τη Sugarela

Η Χριστίνα Κάκκου ξεκίνησε σπουδάζοντας μαγειρική στο Le Cordon Bleu, στο Παρίσι. Η αγάπη της για τα γλυκά όμως την έκανε να αλλάξει την πορεία της και να ασχοληθεί κατ’ αποκλειστικότητα με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη έγινε, αρχικά, ανοίγοντας ένα μικρό χώρο, το «Γλυκά και άλλα…», κάνοντας εκεί τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και πολλούς πειραματισμούς στην ζαχαροπλαστική.

Επέστρεψε στη Γαλλία όπου παρακολούθησε επαγγελματικά σεμινάρια στις σχολές Le Nôtre και Bellouet Conseil στο Παρίσι.

Οι νόστιμες δημιουργίες της οδήγησαν πολύ κόσμο στο μικρό μαγαζάκι της οδού Γαμβέτα και, εν τέλει, τη Χριστίνα πιο κεντρικά, όπου και γεννήθηκε η Sugarela.

Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της μαγειρικής, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και με πολλές συνεργασίες, έχει ένα σταθερό υπόβαθρο και έξτρα δόση γνώσης και πείρας και ξέρει πολύ καλά τη μυστική συνταγή για να δημιουργεί σπιτικά φρέσκα γλυκά σε ευφάνταστους συνδυασμούς.

Το μαγικό συστατικό

Στο μικρό εργαστήρι της Sugarela υπάρχει ένα μόνο μυστικό. Η μικρή παραγωγή εξασφαλίζει ότι τα γλυκά που βγαίνουν είναι πάντα ολόφρεσκα και φτιαγμένα πάντα με σπιτικό τρόπο. Με υλικά φρέσκα και αγνά, που υπάρχουν στο σπιτικό ντουλάπι και τα αγαπημένα υλικά της Sugarela, την σοκολάτα και τη φυσική βανίλια.